Gezocht: groene vingers om ons onderhoudsteam te versterken!

Ben jij een allround hovenier, met ervaring? Lees dan snel verder, want misschien zijn we wel op zoek naar jou! Heb jij ervaring in het onderhouden van tuinen? Hoeven we jou niet te vertellen wanneer je rozen moet snoeien en is het recht scheren van een haag voor jou vanzelfsprekend? Dan ben je geknipt voor deze baan: voor ons onderhoudsteam zoeken we een vierde man.

Wat ga je doen?

In het seizoen verzorgen jullie het onderhoud in (particuliere) tuinen maar bijvoorbeeld ook bedrijfsterreinen of op andere locaties. Buiten het seizoen werken jullie mee met het aanlegteam dat (particuliere) tuinen en bedrijfsterreinen aanlegt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring in het groenonderhoud
 • Je bent in het bezit van een BE rijbewijs.
 • Je bent resultaat gericht, bent enthousiast, gemotiveerd en klantgericht
 • Je kan goed in teamverband werken maar een klus alleen is voor jou ook geen probleem

Wij bieden:

 • Full-time baan (32 tot 40 uur)
 • Marktconform salaris
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao
 • Veel zelfstandigheid
 • Mooie en exclusieve projecten

Interesse?

Heb je interesse in deze baan en zie je het zitten om ons team te komen versterken? Neem contact met ons op. Je kan bellen (06 – 483 109 96, vraag naar Paul) of mailen (info@gardenid.nl).

De vijver in de herfst

Heb je een vijver?

Vergeet dan niet om nu een net over de vijver te spannen. De bladeren die nu van de bomen (gaan) vallen zijn een gevaar voor het leven in het water.

Span een fijnmazig net

Het net houdt de meeste bladeren tegen zodat die niet in het water vallen. Bladeren die op het water vallen, zakken naar beneden en zorgen voor een laag met slib op de bodem. Planten sterven af en door het rottingsproces ontstaan er giftige gassen. Het biologisch evenwicht is verstoord en het zuurstofniveau daalt. De vissen en planten kunnen daardoor sterven en algen kunnen explosief gaan groeien! Super zonde als de vijver net op orde is!

Vind je een net lelijk?

Pak dan een schepnet uit de kast. Schep regelmatig de bladeren uit de vijver. Je kan ook met het netje bladeren van de bodem wegschrapen. Doe dit zo veel mogelijk, liefst voordat het gaat vriezen.

Andere tips

 • Verwijder (draad)alg,dat voorkomt een explosieve groei in de lente.
 • Voer de vissen niet meer als het water kouder is dan 10 graden.
 • Controleer de waterhardheid.
 • Verwijder uitgeroeide/dode plantendelen.
 • Verplaats vorstgevoelige planten naar diepere gedeelten in de vijver zodat deze niet bevriezen in de winter.
 • Denk aan het winterklaar maken van de waterpomp.

Toch problemen?

Heb je ondanks je inspanning toch problemen in de vijver? Te veel slib op de bodem, te veel algengroei of andere problemen?

Neem contact met ons op!

Voor vijveradvies

Tuinrenovatie in Langeraar

Het is altijd leuk om een oudere tuin een opknap beurt te geven. Het voordeel van een oudere tuin is dat de bomen, struiken en planten als mooi volgroeid zijn. We hebben nieuw gras gelegd en het straatwerk opnieuw gestraat. De tuin ligt er weer netjes bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennis bijgespijkerd: chemievrij onkruidbeheer

Vandaag hebben we onze kennis verder bijgespijkerd. We zijn naar een een interessante bijeenkomst geweest over ‘chemievrij onkruidbeheer op verhardingen‘.

Met stoom onkruid bestrijden

Speciaal voor kleine tuinen (maar ook grotere oppervlakken) hebben wij de WeedSOLUTION® aangeschaft! Met deze machine kunnen wij op een schone manier (met heet water) snel, goedkoop en zéér effectief onkruid bestrijden. Resultaat gegarandeerd binnen 2 – 5 dagen na behandeling. Dat met slechts 4 á 6 keer per jaar! Een ander voordeel: we bestrijden er niet alleen onkruid mee, maar ook de groene aanslag op stenen verdwijnt geheel!

 

Interesse om uw straatwerk onkruidvrij te houden?

Bel ons voor meer informatie: 0172 – 820 245

Wij zijn verhuisd!

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag! Met een team van 13 man hebben wij alle spullen overgebracht naar onze nieuwe locatie. Nu al onze spullen over zijn, begint de grote uitdaging van inrichten!

Verhuisd (1)

Benieuwd hoe het eruit ziet? Na de zomervakantie komt er een open dag zodat iedereen kan komen kijken! Tot die tijd nemen we rustig de tijd om ons terrein verder in te richten en alles puntje op de i te zetten. Kijk alvast even mee: