De eerste paal is geslagen: droom wordt werkelijkheid!

Afgelopen vrijdagmiddag 29 januari 2016 heeft de heer Van Veen met het slaan van de eerste paal het startsein gegeven voor de nieuwbouwlocatie van ons hoveniersbedrijf. Het was een gezellige drukte met familie, vrienden en relaties.

Wij (Edwin Den Bleker en Paul Ietswaard) zien een lang gekoesterde droom – een eigen bedrijfslocatie – in vervulling gaan. Lang hebben wij gezocht naar een geschikte plek voor het definitief vestigen van het hoveniersbedrijf. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op het terrein aan de Oostkanaalweg 26A van de heer Van Veen. Door de aankoop van deze locatie is er voldoende ruimte voor de nieuwbouw van een loods met kantoor en een uitgebreid buitenterrein.

De voorbereidende bouwwerkzaamheden hebben de afgelopen weken al plaatsgevonden. Er wordt na het afronden van de heiwerkzaamheden meteen gestart met de bouw van de loods en aanleg van het buitenterrein. De nieuwe locatie nemen wij vanaf april 2016 in gebruik.

Vijf jaar geleden is het huidige Garden ID ontstaan door een fusie van hoveniersbedrijf Pi-tuinen en Garden ID. In deze vijf jaren hebben wij hard gewerkt aan een goede financiële basis, een vast klantenbestand en een ruime bekendheid binnen en buiten de gemeente Nieuwkoop. Deze eigen locatie is de kroon op het werk van de afgelopen jaren. Wij bestaan momenteel uit twee eigenaren met zes vaste medewerkers, kantoorpersoneel en op dit moment twee stagiaires. Op het terrein bevindt zich een Viburnum (Sneeuwballen) kwekerij. De kwekerij wordt naast het hoveniersbedrijf voortgezet.

Bekijk het filmpje van de eerste paal!

SAMSUNG CAMERA PICTURES1_eerste paal3_bouwerkzaamheden