grasveld
In dit ontwerp is gekozen voor ronde zachte lijnen afgewisseld met cirkels.

Ideeën omzetten naar concrete plannen, daar zijn wij goed in. Heeft u plannen voor een geheel nieuwe tuininrichting of wilt u een verandering in uw bestaande situatie? Wij zetten uw ideeën om in werkelijkheid. In een gesprek, op locatie, worden uw wensen stap voor stap doorgenomen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aanbod zoals materialen, beplanting, bemesting, onderhoudsintensiteit en budgettering. Na dit gesprek weten wij precies wat u wilt en weet u wat er mogelijk is.

Een open plek met mooie zichtlijnen, of een intiem terras met onverwachte doorkijkjes? Wild en vol kleur, strak of waterrijk? Wordt het een kindvriendelijke tuin, een landschapstuin, onderhoudsarme of juist een bewerkelijke tuin omdat u van tuinieren houdt? Wij gaan met uw wensen aan de slag en werken dit uit in een tuinontwerp/tuinplan. Dit ontwerp/plan is zo bondig of uitgebreid als u wilt. Desgewenst nemen wij in het ontwerp de volgende elementen op:

tuinontwerp / terreininrichting
beplantingsplan
onkruidbestrijdingsplan
bemestingsplan
onderhoudsplan

Nadat wij het ontwerp uitgewerkt hebben, eventueel aangevuld met de andere plannen, komen wij nogmaals bij u langs. Wij lichten toe wat het ontwerp inhoudt. Welke keuzes er gemaakt zijn om tot het ontwerp te komen en waarom die keuzes gemaakt zijn. Uiteraard hebben wij een overzichtelijke offerte waarin u duidelijk kunt zien hoe de kosten opgebouwd zijn. Dit gesprek doen wij het liefst persoonlijk zodat u in de gelegenheid bent vragen te stellen en eventueel nog van gedachte te wisselen over de mogelijkheden.