Deze vijver zorgt voor een bijzondere beleving in de tuin!
Deze vijver zorgt voor een bijzondere beleving in de tuin!
Of u een geheel nieuwe tuin laat aanleggen of alleen een kleine aanpassing in uw tuin wilt… u wilt graag een goede keuze maken.


Het offertetraject

Voordat wij een goede offerte kunnen maken, komen we bij u thuis langs. We nemen uw wensen door en bekijken de mogelijke opties qua materialen, beplanting, beschikbare ruimtes maar ook uw budget. Soms zijn er meer mogelijkheden dan u denkt, maar heeft u daar zelf nog niet aan gedacht. Doordat wij bij u op locatie komen kijken, kunnen we ook eventuele bijzonderheden meteen opmerken. Als u geen achterom heeft, kan het lastig zijn als de tuin opgehoogd moet worden. Een telekraan huren of materialen via het water aanleveren kan dan meteen in de offerte meegenomen worden.


De offerte

Wij proberen de offerte altijd zo compleet mogelijk te maken aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden. De offerte lichten wij het liefste persoonlijk toe. Soms zijn er keuzes gemaakt die een uitleg verdienen. Dus tijdens het tweede gesprek nemen we samen de offerte door en kunnen er eventueel aanpassingen aangedragen worden. Deze zullen wij uiteraard verwerken in een nieuwe offerte. Als de offerte naar wens is, spreken we een startdatum af.


Werk in uitvoering

Het bestellen van de materialen voor de werkzaamheden nemen wij voor onze rekening. U hoeft in principe nergens meer naar om te kijken. Conform offerte wordt uw tuin door ons onder handen genomen! Wie van ons uiteindelijk de opdracht bij u uitvoert is afhankelijk van het te leveren werk. Een grote boom snoeien is namelijk heel wat anders dan het maken van een vlonder. En snoeiwerkzaamheden zijn weer heel anders dan het leggen van sierbestrating. Al ons personeel heeft zijn eigen kwaliteiten en die benutten wij graag. Want daar waar zij goed in zijn, zijn ze trots op en dat kunt u zien in het geleverde werk.


Na de uitvoering

Na het werk lopen we samen met u de tuin door. Waren er bijzonderheden? Is alles conform de offerte uitgevoerd? Bent u tevreden? Deze check vinden wij heel belangrijk. Na deze inspectie zetten we de puntjes op de i en ronden alles netjes af. Binnen een maand kunt u van ons de factuur, conform offerte, ontvangen.

Wij hopen dat u daarna trots bent op uw tuin! Want dat is waar wij het voor doen! Dat iedereen blij is met het uitgevoerde werk! Tevreden? Stuur ons een foto van uw tuin en wij plaatsen deze op onze website.