Vacature: allround medewerker Hoveniersbedrijf

Om om team compleet te maken zijn we op zoek naar een allround medewerker. Heb jij altijd al gedroomd van een baan in “het groen”? Ben jij een duizendpoot, die van aanpakken weet? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Garden ID is een veelzijdig hoveniersbedrijf: we werken voor particulieren, bedrijven, gemeentes en de aannemerij. Wij bieden daardoor zeer verschillend werk en een dag is bij ons écht nooit hetzelfde.

Waar zijn we naar op zoek?

 • We zoeken iemand die representatief en klantgericht is. Je kan omgaan met de verschillende doelgroepen (particulieren, bedrijven, gemeentes en de aannemerij)
 • We zoeken een aanpakker die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
 • Je bent gemotiveerd om te leren
 • Je bent stressbestendig
 • Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband

Wat ga je bij ons doen?

 • We zoeken iemand die gaat werken in het team dat werkzaam is voor bedrijven, gemeentes en aannemerij leggen we (parkeer)terreinen aan en het plaatsen van beplanting.
 • Maar ook werken in tuinen behoort tot de werkzaamheden die we doen. Denk aan het op hoogte brengen van grond, het plaatsen van schuttingen en het aanleggen van bestrating en beplanting.
 • We werken vaak en veel met hout: het zetten/slaan van beschoeiingen en damwanden, vlonders leggen, boomhutten maken, of pergola’s/overkappingen maken.

Kortom, een diversiteit aan werkzaamheden die bij ons voorkomen!

Functie-eisen?

 • MBO-groen opleiding minimaal niveau 2/3, niveau 4 heeft onze voorkeur. Maar aantoonbare werkervaring bij een stratenmakersbedrijf of een beton-, weg- en waterbouwbedrijf mag natuurlijk ook.
 • In het bezit van een BE rijbewijs + VCA
 • Je woont in de buurt van de gemeente Nieuwkoop.

Wij bieden een afwisselende baan in een leuk middelgroot hoveniersbedrijf. Je hebt enthousiaste en deskundige collega’s om je heen. We hebben goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Reageer door een mail te sturen met je motivatie en CV naar info@gardenid.nl of bel ons op 0172 – 82 02 45 (vraag naar Paul Ietswaard).

Ps: ervaring en mentaliteit is voor ons belangrijker dan een diploma! Als je denkt geknipt te zijn voor deze functie: reageer dan ook!

Tuinrenovatie in Langeraar

Het is altijd leuk om een oudere tuin een opknap beurt te geven. Het voordeel van een oudere tuin is dat de bomen, struiken en planten als mooi volgroeid zijn. We hebben nieuw gras gelegd en het straatwerk opnieuw gestraat. De tuin ligt er weer netjes bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennis bijgespijkerd: chemievrij onkruidbeheer

Vandaag hebben we onze kennis verder bijgespijkerd. We zijn naar een een interessante bijeenkomst geweest over ‘chemievrij onkruidbeheer op verhardingen‘.

Met stoom onkruid bestrijden

Speciaal voor kleine tuinen (maar ook grotere oppervlakken) hebben wij de WeedSOLUTION® aangeschaft! Met deze machine kunnen wij op een schone manier (met heet water) snel, goedkoop en zéér effectief onkruid bestrijden. Resultaat gegarandeerd binnen 2 – 5 dagen na behandeling. Dat met slechts 4 á 6 keer per jaar! Een ander voordeel: we bestrijden er niet alleen onkruid mee, maar ook de groene aanslag op stenen verdwijnt geheel!

 

Interesse om uw straatwerk onkruidvrij te houden?

Bel ons voor meer informatie: 0172 – 820 245

Wij zijn verhuisd!

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag! Met een team van 13 man hebben wij alle spullen overgebracht naar onze nieuwe locatie. Nu al onze spullen over zijn, begint de grote uitdaging van inrichten!

Verhuisd (1)

Benieuwd hoe het eruit ziet? Na de zomervakantie komt er een open dag zodat iedereen kan komen kijken! Tot die tijd nemen we rustig de tijd om ons terrein verder in te richten en alles puntje op de i te zetten. Kijk alvast even mee:

 

 

 

Het buitenterrein is bijna af!

Het schiet al op met de bouwwerkzaamheden. Gisteren is de eerste laag asfalt aangebracht op het buitenterrein. Vandaag volgt de tweede laag. Daarna kunnen we starten met het inrichten van het buitenterrein. Vakken voor grond, zand, groenafval, snippers en voor de containers.

In de loods is het kantoor bijna af, net als de kantine met keuken, de kleedkamer en machine/gereedschapskamer. Gas, water en licht is ondertussen ook al aangesloten.

We liggen nog op schema en de geplande verhuizing op zaterdag 23 april gaan we halen!

2016